Logo_Dentnet_Sweden AB_med_underline_cmyk

Digitala avtryck, vår vardag

Digitala avtrycksfiler 
En del av vår vardag

Vår produktion är inställd på att ta emot digitala filer från alla förekommande digitala avtryckssystem. Vi ser tydligt att produktion från stl-filer ger ett mycket bättre slutresultat än från normala analoga avtryck. En av de största fördelarna med digitalt avtryck är att index blir perfekt. Är du 3shape Trios eller Itero användare så finner du Dentnet i communicate platformarna och lägger enkelt till oss som nytt laboratorium från söklistan. Om du är osäker så ring oss på 031-120330 så hjälper vi dig med uppkopplingen. Det går även fint att ladda upp avtrycksfiler i DentApp som du finner under dentapp.dentnet.com

DentApp. Med att använda DentApp som platform för dina digitala avtrycksfiler gör att allting runt produktionen av dina beställningar blir synlig för dig. Du ser arbets gång genom var avdelning och för notifikationer när vi produktionssätter samt när vi skickar tillbaks din konstruktion. Då får samtidigt tillgång till alla dokument, bilder, avtrycksfiler... inne i systemet.
Ring till oss så hjälper vi dig igång. DentApp är en kostnadsfri tjänst från  Dentnet.

PANDA "P2"

Panda P2 är Dentnets självklara rekomendation för de som funderar på att gå digitalt till en låg kostnad. Vi har väntat länge på att priser på skanners skulle komma ned till rimliga nivåer. Nu har detta änligen hänt. Dentnet förfogar själva över flerltalet P2 system för att skanna modeller när vi får in fysiska avtryck. Utrullningen av Pandasystem har gått i rasande fart och flertalet av Dentnets kunder tar idag perfekta avtryck i avskalad användarvänlig miljö. Det ska vara enkelt och tryggt att ta digitala avtryck. P2 är ett av få helt öppna system utan kostnader för licenser eller låsningar till att inhandla x antal led för eleverade priser. Prisvärt, enkelt och säkert.
Kontaka Måns Johansson för en lustfylld demo direkt på din klinik.
läs mer på www.logident.se

TEMAKVÄLLAR 2021 i digitala avtryck

Vi arangerar gärna temakvällar i digitalt flöde
Vi går igenom olika fabrikat av scannersystem.
Alla kommer att få tillfälle att scanna på modell. Efter scanning går vi
ut till vår designavdelning och är med under digital design och Cad-process. Detta är ett trevligt evenemang som passar alla medarbetare på kliniken.
Fyll i fältet nedan eller sänd oss ett mail så återkommer vi med bokning.  

Om du går i tankar om att införskaffa digitalt avtryckssystem så kan det vara en fördel att kontakta oss för gratis konsultation över vilket system som kan passa dig bäst.
Vi har mycket god kontroll över tillverkare och erbjudanden från leverantörer.
 

  • Ange önskad Torsdag för temakväll

ladda ner din filer till oss här

På nedan adress digitalimp@dentnet.com, laddar du ner stl-filer till oss som du önskar tillverka protetik från.
Under adressen oralpics@dentnet.com, laddar du ner intra orala foton. Vi återkommer alltid med casenummer så fort vi tagit emot filer eller foton. Filer/foton registreras alltid in i vårt ordersysten DentApp och ligger synliga där efter max 1 timma efter mottagandet av filer/foton. Du finner oss även som leverantör under Dentnet hos 3shape samt Sirona.

digitalimp@dentnet.com                oralpics@dentnet.com