Logo_Dentnet_Sweden AB_med_underline_cmyk

 några av våra produkter

Vi är specialiserade på metallfria konstruktioner av Zirconiumdioxid tillverkade i Sverige, men jobbar självklart med alla förekommande protetiska lösningar. 

Zilux® , CapCeram® samt e.max cad® är de produkter som vi levererar flest av
till den skandinaviska marknaden. Grundmaterialet i dessa 3 produkter kommer från Ivoclar samt tyska Doceram. Dessa 2 varumärken står för högsta kvalite på marknaden.

Våra metallfria produkter kan ersätta de flesta av behoven för fast protetik.
En stor del av våra Svenska konstruktioner tillverkas från Digital avtrycksteknik, som ger oss fantastiska möjligheter till att ge vår kund en perfekt konstruktion tillbaka.
När det gäller MK protetik så Laserprintar vi alla metallskelett för den goda passformens skull.
Design av alla underkonstruktioner sker via digital design.
Då våra duktiga porslinstekniker är med i designfasen ges en bra förutsättning att dessa erfarna tekniker kan skikta porslinet till ett fulländat resulat.

leveranstider

Vi behöver 8 ARBETSDAGAR för Svensk metallfri protetik
                 FRÅN DET ATT DENTNET FÅR IN FILEN ELLER AVTRYCKETVi behöver 11 ARBETSDAGAR för Internationell tillverkning (MK)
                 FRÅN DET ATT DENTNET FÅR IN FILEN ELLER AVTRYCKET

                     All metallunderstödd protetik tillverkas i vår internationella produktion

Från och med den 1/1 2020 ersätter en ny prislista alla tidigare prislistor. För att beställa prislista av oss så ring eller skicka oss ett mail så får du den omgående skickad till dig.
Produkter som tillverkas i sverige ingår inte i avtalsrabatter utan följer Dentnets svenska standardpris som tillhör det bästa tillbudet i landet. Avtalspriser gäller enbart tillverkning från vår internationella tillverkning. Leveranser styrs av Dentnets leveransvillkor som skickas till er vid anmodan.

SVENSKA PROTETISKA MÄSTERVERK

Uppbyggnad av porslin på vår produkt CapCeram. I detta fallet är produkten till 80% digital. Resterande är individuellt handupplagt porslin

vårt sortiment

Helkeramik
 


Helkeramik i monolitisk, skiktad eller pressad form. Vi har det hela och till mycket goda priser. Alla keramiska konstruktioner innefattas av vår garanti på 10 år
Från 995 kr/led

Metallkeramik
 


Metallkeramik alltid med laserprintad metal för den goda passformens skull. 
Alla metallkeramiska konstruktioner innefattas av vår garanti på 10 år.

Från 864 kr/led

AVTAGBART
 


Helproteser, delproteser och nylonbaserade flexibla/temporära proteser av yppersta klass. Vi lämnar 2 års garanti på alla avtagbara konstruktioner.

Från 1.490 kr/käke