top of page

Dentnet i fokus: Se vår inspirerande film

Banbrytande Tandteknik i animerad film

Upplev framtidens tandteknik med Dentnet Sweden AB:

en animerad film som tar dig med på en resa genom våra innovativa tillverkningsprocesser och dedikation till att leverera högkvalitativa protetiska lösningar till våra kunder.

Dentnet Sweden AB är en banbrytande aktör inom tandteknik och vi visar här stolt upp vår moderna tillverkningsserie i denna animerade film. Genom att vara i framkant inom protetiktillverkning kan vi säkerställa att våra produkter uppfyller de höga standarder och krav som ställs av Läkemedelsverket.

 

Med en Dentnet-familj bestående av cirka 200 högkvalificerade tandtekniker är kompetens och yrkesskicklighet i centrum för vårt arbete. Varje produkt är unik och genom digital design och avancerade CAD/CAM-tekniker skapar vi metallfria konstruktioner av högsta kvalitet.

Zilux & CapCeram

Våra flaggskeppsprodukter, Zilux och Capceram, är metallfria konstruktioner och leder marknaden i Skandinavien. Genom avancerad fräsning och 3D-utskrifter säkerställer vi att våra produkter uppfyller de högsta standarderna för estetik och funktionalitet.

 

Utforska Dentnet Sweden ABs animerade film och låt dig inspireras av vår banbrytande teknik, dedikerade team och fokus på att erbjuda tandläkare och deras patienter enastående protetiska lösningar. Välkommen till framtiden inom tandteknik med Dentnet Sweden AB.

bottom of page